Om oss

Det er vårt ønske å hjelpe kundene våre med å markedsføre seg selv. Derfor har vi laget en enkel bestillingsløsning på nett. We print, you smile!

team

Vi elsker trykksaker

Bestill dine trykksaker enkelt på nett

Uansett hvilke trykksaker du trenger, så skal vi hjelpe deg. Vi på kundeservice hjelper deg mer enn gjerne. Vi leverer et bredt utvalg av trykte og salgsfremmede produkter av høy kvalitet til den beste prisen. Vi skiller oss ut med vårt fokus på service, lave priser og rask levering.

About HappyPrinting

Om HappyPrinting

HappyPrinting ble etablert i 2017 med den visjonen om at bestilling av trykk i økende grad vil skje via internett. Vi tilbyr en brukervennlig bestillingsløsning hvor du kan bestille ulike trykksaker og salgsfremmende produkter på nett. Før bestilling får du pris- og produktinformasjon, deretter kan du laste opp trykkfiler dine eller lage eget design. 

HappyPrinting Norge er en del av det globale HappyPrinting-nettverket hvor vi tilbyr et bredt utvalg av produkter.

Local Production

Lokal produksjon

Alle produktene fra HappyPrinting er produsert i Norge. Vi eier og bruker de nyeste digitale skriverne og offsetmaskiner. Vi har også en egen storformatavdeling som gjør at vi kan levere alt innen trykksaker. 

Ved å produsere i Norge lover vi rask levering, minimerer transportkostnadene og miljøutslipp. Med lokal produksjon bidrar vi til lokale arbeidsplasser.

Personal Service

Kundeservice

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice. Vår kundeservice består av fagpersoner med mye kunnskap og erfaring innen trykkeribransjen.

Global network

Globalt Nettverk 

HappyPrinting vokser raskt og er nå tilgjengelig i 9 land: Nederland, Spania, Bulgaria, Norge, New Zealand, Filippinene, Ecuador, Mexico og Japan.

 

 

Sustainability

Bærekraft

Vi tilbyr FSC-sertifiserte papirtyper for å ivareta miljøet og ta bærekraftige valg. FSC-sertifiseringen sikrer at skogen bevares gjennom ansvarlig skogforvaltning. Vi tar hensyn til miljøet i produksjonsprosessen og sørger for å få lite svinn gjennom kontrollering av trykkfiler.

 

Ved å benytte deg av HappyPrinting vil du få...

Happiness

100% kvalitet

Service, kvalitet og rask levering. Vi i HappyPrinting vil sørge for at du blir 100 % fornøyd.

Free Shipping

Gratis levering

HappyPrinting leverer varene gratis.

Free file check

Gratis filsjekk

Vi tar en gratis filsjekk for å sikre deg god trykkvalitet.

Personal Service

Kundeservice

Kundeservice er tilgjengelig via e-post og telefon.

Design Templates

Gratis designmaler

Lag ditt eget design ved bruk av vårt redigeringsverktøy og velg fra et utvalg av våre maler!

Express Delivery-icon

Rask levering

Du vil motta varen(e) innen 3-5 virkedager!

Har du spørsmål vedrørende HappyPrinting? Ring oss på telefonnummer
Call us (+47) 468 73 000