Personvern

Happyprinting vil garantere at personvernet blir opprettholdt for alle besøkende på nettsiden. Vi vil alltid behandle personlig informasjon konfidensielt og i samsvar med personvernforordningen (GDPR). Vi bruker kun dataene dine for å sikre at bestillingen eller forespørselen din skal behandles på rask og sikker måte. Vi vil kun bruke denne informasjonen med din tillatelse, for eksempel ved utsendelse av nyhetsbrevet vårt.

 

Bruk av dataene dine

Happyprinting bruker din personlige informasjon til å tilby følgende tjenester:

  • Hvis du legger inn en bestilling eller et tilbudsforespørsel, så trenger vi navn, e-postadresse, leverings-/faktureringsadresse og eventuelt telefonnummeret ditt for å utføre bestillingsanmodningen eller tilbudsprosessen og holde deg informert om fremdriften av dette.
  • Hvis du legger inn en bestilling i Happyprinting kan vi lagre dataene dine på en sikret server, dersom dette er ønskelig. Du kan skrive inn et brukernavn og passord, slik at ditt navn, adresse(r), telefonnummer, e-postadresse, leverings-og faktureringsinformasjon ikke må fylles hver gang du foretar deg en ny bestilling.
  • Vi vil lagre din personlig informasjon og detaljer om din bestilling samt bruken av våre tjenester dersom du samtykker til dette. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre nettsiden personlig.
  • Vi bruker din e-postadresse til å gi deg informasjon om utviklingen av nettstedet vårt, spesialtilbud, produkter og kampanjer. Du får kun denne informasjonen dersom du gir oss tillatelse, og hvis du ikke ønsker å motta denne informasjonen, kan du avmelde via vår nettside eller via en lenke fra de sendte e-postene.
  • Happyprinting gir kun din personlige data til tredjeparter som er involvert i utførelsen av dine bestillinger og/eller tilbudsanmodninger.
  • Informasjon om bruken av nettsiden og tilbakemeldinger vi mottar fra våre besøkende hjelper oss med å videreutvikle og forbedre nettsiden.
  • Hvis du bestemmer deg for å skrive en anmeldelse, kan du velge om du vil legge til navn eller annen personlig informasjon. Vi ønsker å vite vurderinger fra våre besøkende, men vi forbeholder oss retten til å ikke publisere bidrag som ikke overholder våre betingelser.
  • Dersom du deltar i en kampanje eller konkurranse, vil vi be om navn, adresse og e-postadresse. Vi bruker denne informasjonen til å gjennomføre kampanjen, kunngjøre prisvinneren(e) og måle responsen på våre markedsføringskampanjer.
     

Happyprinting selger ikke din personlig informasjon videre

Personlig informasjon vil aldri bli solgt til tredjeparter. Det vil kun bli gjort tilgjengelig for tredjeparter dersom de er involvert i gjennomføringen av bestillinger eller forespørsler. Våre ansatte og tredjeparter er forpliktet til å holde dataene dine konfidensielt.

 

Bruk av informasjonskaplser (cookies)

Informasjonskapsler lagrer informasjonen fra nettleseren og på datamaskinen når du besøker et nettsted. Happyprinting bruker disse informasjonskapslene til å gjenkjenne deg ved et senere besøk på nettsiden vår. Disse informasjonskapslene gir oss mulighet til å samle inn informasjon om bruken av våre tjenester til forbedringer og justeringer. Dersom det er ønskelig, kan du forhindre at nettleseren tillater bruk av informasjonkapsler når du handler på Happyprinting.

 

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål vedrørende personvernet for Happyprinting, kan du gjerne ta kontakt med oss. Vår kundeservice vil hjelpe deg dersom du ønsker å vite informasjon om dine data som er lagret på Happyprinting, eller om du ønsker å endre eller slette den.

 

Endringer i personvernet

Dersom endringer i vårt personvern er nødvendig, vil du alltid finne den nyeste versjonen på denne siden.